22.2.-23.2.2020 Liettua KV

Jälleen hyviä uutisia Liettuasta. Mimi ROP. Kyllä saa olla tyytyväinen Sinin ja Mimin tuloksiin. Upea viikonloppu. Kiitos tuomareille.

22.2 Liettuasta ihania uutisia. Kasvattini "Mimi" Sawnpool's Kaitlin Mignonne" ( Sawnpool's Imperius & Stacatto's Heart Of Fire) hienosti ROP. Paljon Onnea ♥️ Kiitos Sini halausten kera. Olen niin onnellinen. Johannalle taas kiitos trimmistä. Niin nättinä Mimi kehässä. Kiitos Mimin perheelle, kun pidätte Mimistä hyvää huolta. Mukavaa reissua teille ja onnea🤗

Liettua

Kivoja kuvia Liettuasta. Kuvat Chrisu kiitos :)

15-16.2.2020 Tallinna KV

Ihania uutisia Tallinna KV😀 16.2 Yhteisomistuskoiramme Riikan kanssa "Helka" Sawnpool's Iolina ( C.I.B Bhanyanan Great Balls Of Fire x C.I.B Bhanyanan Ma Petite Amie) SERT CACIB ROP. Uusi Suomen, Eestin, Liettuan, Latvian ja Baltian valio.👏 Kiitos Bolliksen ja Hillan kasvattajalle Caritalle,että olemme saanneet niin hyvät koirat kasvatukseen, olen hyvilläni siitä. Suuret, suuret kiitokset Riikalle kaikesta. Johannalle kiitos trimmeistä ja neuvoista. Halaus teille kaikille.❤️ Toive toteutui.

15.2.2020 Tallinna Helka ERI Hienosti menitte Helkan kanssa. Huomenna uusi päivä. Minulla oli toiveena ja tunne, että seuraava päivä on Riikan ja Helkan ilon päivä, niinkuin myös minun.

Valioreissu Tallinnaan 14.2.-16.2.2020

Kivoja kuvia Tallinnasta :)

25-26.1.2020 Turussa ihanien ystävien luonna 😀

Ihana viikonloppu Turussa ystävien luonna ja näyttelyissä. Kiitos kun saimme vierailla teillä. Kiitos ihanista kuvista Riika. Kyllä jäi hyvät muistot, vaikka kotimatka ei mennyt ihan niin kuin piti. Loppu hyvin kaikki hyvin 😍

Kiva viikonloppu Turussa.

Ihania kuvia ja muistoja Turusta. Kiitos Riika hyvistä kuvista.

8.12.2019 Voittaja

Helka sunnuntaina PN4vasert.

Roosa ERI sa ei sijoitusta. Olen iloinen viikonlopun tuloksista. Kiitos avusta ja huolenpidosta kaikille, jotka auttoivat kehään laitossa ja esittämisessä. Oli mukava piipahtaa sunnuntaina messarissa ja nähdä hyvin pidettyjä kasvatteja ja heidän omistajia, tuttuja ja ystäviä.

13.2.2020 Sawnpools's Iolina 2 vuotta

Paljon onnea Helka.🤩

Paljon onnea, myös veljille Roope, Eppu ja Albin.🤩

Kuvia

Minä ja rakas Helka, Helka, Bollis ja Mimi

8.12.2019 Voittaja Puppy Show

 Mimi ROP-pentu.

7.12.2019 Helsinki Winner

Tuloksia messarista. Sawnpool's Iolina "Helka" kovassa kisassa lauantaina PN3 vasert.

 

Te-Biit's Dear Lover "Roosa" PN 4

Helsinki Winner Puppy Show

Pennuissa kisasi Sawnpool’s Kaitlin Mignonne "Mimi" hienosti ollen ROP-pentu. Omistaja Sini Lavastre

27.10.2019 Seinäjoki KV

Tuomari Paavo Mattila Te-Biit's Dear Lover" Roosa" CACIB ROP Sawnpool's Iolina "Helka" PN 2 VASERT VARACA. Kiitos Johanna, olen iloinen kun laitat ja esität Helkaa. Oli kyllä hieno viikonloppu. Takana paljon autolla ajoa, yli 1700km, mutta kyllä kannatti lähteä.

Piccolinin Dronten VSP Onnea Teija Karhu

Kuva Mia Reinikainen

 

26.10. 2019 Latvia Baltic Winner 2019

26.10. 2019 Latvia Baltic Winner 2019 Tuomari Sumiko Ikeda TE-BIIT'S DEAR LOVER "ROOSA" CACIB ROP BALTIC WINNER 2019. SAWNPOOL'S IOLINA "Helka" hienosti CACIB VSP BALTIC WINNER 2019. Tuomari Natalja Sedykh

BHANYANAN GREAT BALLS OF FIRE oli myös reissussa mukana ja anottu on LV CH ja BALT CH titteleitä. Kiitos Irmeli. Olen niin iloinen. Meillä oli hyvä reissu. Kiitos Riika, Fanni ja Anna-Mari mukavasta seurasta ja avusta :)

CH JCH Triangel Joy Smiling Wizard VSP Onnea Marianne Paulasaari

 

6.10.2019 Siauliai Autumn Liettua 2019

Sawnpool's Iolina - Helka AVO-ERI PN 1 SERT ROP

Tuomarina Ligita Zake, Latvia Kiitos Helkan mukaan viemisestä ja esittämisestä Johanna. Riikalle kiitos kaikesta.

Liettua 5.10.2019 Sun City Winner 2019 Siauliai

Sawnpool's Iolina- Helka AVO-ERI PN 2

Tuomarina Vitaliy Belskyy, Ukraina

6.10.2019 Tuulos

"Roosa" Te-Biit's Dear Lover hienosti ROP. Tänään Roosa nautti kehässä olosta, meni niin reippaasti. On kyllä ilo olla hänen kanssa kehässä. Kiitos Pirita ja Päivi kyydistä, olette ihania.

Tuomari Jenna Leino, kiitos.

06.10.2019 Tuulos

"Roosa" Te-Biit's Dear Lover hienosti ROP. Tänään Roosa nautti kehässä olosta, meni niin reippaasti. On kyllä ilo olla hänen kanssa kehässä. Kiitos Pirita ja Päivi kyydistä, olette ihania.

Tuomari Jenna Leino, kiitos.

4.8.2019 Kuopio KV

Te-Biit's Dear Lover "Roosa" SERT CACIB VSP Uskomaton viikonloppu Kuopiossa mukavassa seurassa. Olen tosi, tosi hyvilläni.

Kiitos :)

3.8.2019 Chihuahuoiden Pääerikoisnäyttely Kuopiossa

Ihan huikea päivä. Kiitos kaikille hyvin järjestetystä näyttelystä.

Tuomari Jennifer Watt, Australia 04.08.2019

 

3.8.2019 Chihuahuoiden Pääerikoisnäyttely Kuopiossa

Kuvia ihanista ruusukkeista, osa niistä :) Onnea VSP. Kiitos kasvattajalle Roosasta, ihana on.

14.07.2019 Oulu KV

Yhteisomistuskoiramme Helka Oulussa PN 2 SERT VARACA. Kiitos Riikalle ja Johannalle. On ilo, kun on hyviä ystäviä, jotka auttavat näyttelyissä.

13.07.2019 Mikkeli KR

Kiva päivä Ristiinassa Roosan kanssa. Oli mukava rupatella tuttujen kanssa. Te-Biit's Dear Lover "Roosa" hienosti ROP. Kiitos kaikille, jotka mahdollistitte menomme sinne.

6- 7.7.2019 Pärnu Cacib Show & Pärnu Summer cup

Hieno viikonloppu Pärnussä, kivassa seurassa. Bhanyanan Great Balls Of Fire "Bollis" uusi kansainvälinen muotovalio. Kiitos avusta ja seurasta mukana olleille. Kiitos Iiris hienosta trimmistä, oli hyvä laittaa Bollis kehäkuntoon. Sain vierailla tyttäreni perheen luonna samalla, olivat siellä lomareissulla. Pärnu on hyvin kaunis paikka. Olen iloinen ja onnellinen, kun reissu meni hyvin.

Te-Biit's Dear Lover "Roosa" ERI SA ei sijoitusta. Hyvät arvostelut kyllä sai ja hyvää kokemusta. Reipas oli reisussa.

 

1- 2.6.19 International Dog Show “Estonian Winner 2019”

1.6 "Helka" Sawnpool's Iolina PN3, SERT ja tänään SERT ROP CACIB. Hieno viikonloppu :) Halausten kera kiitos Johanna kaikesta avusta ja Helkan esittämisestä. Olen hyvilläni, kun Helka pääsi mukanasi reissuun. Kiitos Riikalle Helkan hyvästä huolenpidosta. Olen kiitollinen kaikista.

 

30.05.2019 Kangasniemi KR

 

Hieno päivä, "Roosa" Te-Biit's Dear Lover JUN ERI SERT ROP Reipas, iloinen esiintyjä. Kiitos Kristiina tästä "näyttelytähtösestä" Kiitos Riitalle kyydistä ja seurasta.

 

 

21.4.2019 Saimaa easter dog show KR NORD

Te-Biits Dear Lover "Roosa" ROP-junior, SERT, NORD-SERT, ROP Isoa kehää odotellen 😉 Hieno päivä meillä Roosan kanssa. Kiitos kaikille mukana olijoille 😊 Kasvattimme Albin sai ensimmäisistä varsinaisista näyttelyistään ERI:n. Hienosti meni, kiitos Veera ja tukijoukot 😍 Tästä on hyvä jatkaa

 

Te-Biit's Dear Lover "Roosa"

Kristiinalta Kuopiosta ihana Roosa, niin monta ilonhetkeä on hänen kanssa koettu :)

13.04.2019 Kitee RN

"Roosa" Te-Biit's Dear Lover ROP RYP2 ja "Eppu" Sawnpool's Imperius ROP. Kiitos Sisko Epun omistaja avusta ja seurasta. Hieno päivä 😊

Tuomari Tuula Savolainen

Ryhmätuomari Paula Heikkinen/Lehkonen

Kiitos kaikille

2.03.2019 Joensuu KV

Meillä kiva Päivä Joensuussa "Roosa" Te-Biit's Dear Lover SERT VSP

Tuomari Anne Sume

Hienosti meni 11kk Roosa, kasvattajansa Kristiinan kanssa kehässä.Kiitos :) Olen niin iloinen Roosasta. Ihana luonteinen ja reipas pikkuinen :) ja niin nätti.

Kiitos Pikelle kyydistä, oli mukava matkustaa sinun kanssa. Reissu meni hyvin. Keli oli kyllä pois tullessa tosi huono.

3.2.19 Lahti villakoirien erikoisnäyttely

Sawnpool's Iolina "Helka" hienosti PN 1SERT VSP. Oli myös paras punainen. Helka esiintyi Riikan kanssa hyvin ja reippaasti. Olen iloinen tästä tytöstä, on kiva omistaa hän Riikan kanssa yhdessä. Halaukset Riikalle ja Helkalle.

3.2.19 Lahti villakoirien erikoisnäyttely

Sawnpool's Imperius PU 2 SERT. Kehässä Eppu taas vauhdikas. Onneksi malttoi kuitenkin esiintyä hyvin. Olen iloinen tästä kasvatistamme, joka on Siskon koira ja asuu tässä lähellä. Kiitos heille, kun saan viedä Eppua kehiin.

13.01.2019 Lahti RN

Kasvattimme Sawnpool's Imperius "Eppu" hienosti ERI JUN1 PU1 SERT ROP. Vallaton mutta niin komea poika. Kovasti harjoitellaan, sitä ettei kehässä komenneta minua. Leikin aika on sen jälkeen. Kiitos trimmiavusta Jasmin. Eeva-Liisalle kiitos avusta ja seurasta. Kyytikin oli hyvä ja turvallinen.

 

Te-Biit's Dear Lover "Roosa" aloitti hienosti junnukehän ERI JUN1SA ei sijoitusta. Olen niin iloinen tästä pikkuisesta. Reipas, kaunis tyttö. Roosan kanssa on kiva olla kehässä on niin itsevarma esiintyjä.